1. rész - Rosencrantz és Guildenstern a bordélyban

A 2011. november 4-dikei jelenet

Rosencrantz/Guildenstern - Pintér Ákos, Pokorny Szilárd
valamint Farkas Judit és Formanek Csaba

Fotók: Fekete Attila


Ros és Guil megjelenik az udvaron, jelentkeznek, hogy itt vannak, eljöttek, megérkeztek. A közönséget faggatják, hogy akkor mi a teendőjük, ha már itt vannak. Miért is hívták őket. A királyt keresik, hiszen ez itt a Király Fürdő.

A rendezvény szervezője felszólítja őket, hogy ne zaklassák a vendégeket. Vita. A szervező végül ráébred, hogy személyükben két színész érkezett meg. De hol vannak a többiek? Reméli, hogy nem csak ketten jöttek. Megmutatja nekik az öltözőjük felé vezető utat.


Menet közben egy rácsos ajtóhoz érkeznek, melyen egy fekete csuklyás alak engedi őket keresztül.

A folyosón női énekszót hallanak, megigézi őket.


Egy kis szobához érkeznek, ahová transzba esve bemennek. Odabentről szexuális aktus hangjait halljuk, majd a két szereplő aléltan az ablak üvegére tapad. Nadrágjukat igazgatva kijönnek, javasolják, hogy mi is próbáljuk ki.


A közönség bevonul a kis kádszobába, ahol a fekete csuklyás alak áll a kádban. Lassan elővesz egy kést, és közli, hogy ITT MA VALAKIT FEL KELL ÁLDOZNUNK. Becsapódik az ajtó, sötét, sikoly.


Ros és Guil az ajtóban állnak, az ablakon beszűrődő halvány fényben. Fej-írás játékot játsszanak, mindig fejre esik. Nagy sokára írás lesz. Ezen csodálkoznak, majd hosszan-hosszan megbeszélik, hogy hívást kaptak, menniük kell, mindig őket hívják, mert ők mindig mennek azonnal, nem tétováznak, stb. Végül nagy sokára kinyitják az ajtót, és udvariaskodni kezdenek, ki menjen előre. Nem tudnak dönteni, végül pénzfeldobással döntik el.


Már éppen kimennének, amikor egy női hang szólal meg: fizetni ki fog?


Zavarba jönnek, nem emlékeznek, hogy miért is kéne fizetni. A lány tételesen felsorolja a szolgáltatásokat és azok árát. Kiderül, hogy Oféliánál vannak a Kolostorban. Némi huzavona után a király számlájára íratják a költségeket, sőt, beneveznek egy újabb menetre.

Ofélia lábai között mindkét udvaronc holtan végzi.


1 megjegyzés:

  1. Артур Борис vagyok, az Orosz Köztársaság lakója / állampolgára. 52 éves vagyok, vállalkozó / üzletember. Egyszer nehézségeim voltak a projektem / vállalkozásom finanszírozásában, ha nem egy jó barátom, aki bemutatott Benjamin Lee úrnak, hogy kapjon egy 250 000 USD értékű hitelt a cégétől. Amikor kapcsolatba léptem velük, mindössze öt munkanapra volt szükség ahhoz, hogy a hitelezési folyamatom elkészüljön és a számlámra kerüljön. Még rossz hitelelőzmények mellett is kínálják Önnek szolgáltatását. Emellett mindenféle kölcsönt kínálnak, például üzleti hiteleket, lakáshiteleket, személyi kölcsönöket, autókölcsönöket. Nem tudom, hogyan köszönjem meg nekik, amit értem tettek, de Isten megjutalmazza őket dicsőségében gazdagsága szerint. Ha sürgős pénzügyi segítségre van szüksége, vegye fel velük a kapcsolatot ma e-mailben: 247officedept@gmail.com WhatsApp információ ... + 1-989-394-3740

    VálaszTörlés